Schrijven

Agentschap Telecom (Ministerie van Economische Zaken)

Voor het Agentschap Telecom, voorheen de Radio Controle Dienst, schreven wij samen met Stichting Creacaster een historisch jubileumboek.

Haag Wonen

Voor Haag Wonen, een grote woningcorporatie in Den Haag, schreven wij onder meer HUIS IN/UIT, een reportage in boekvorm over hoe uitzettingsbeleid in de praktijk werkt.

Duitsland Instituut, Rathenau Instituut, Amsterdams Historisch Museum

Wij schrijven (web)teksten voor culturele en wetenschappelijke instellingen zoals het Duitsland Instituut, het Rathenau Instituut en het Amsterdams Historisch Museum.

Laudis Groep

Voor de Laudis Groep of Companies schreven wij webteksten en brochures, onder meer voor Elycio Talen (taal- en cultuurtrainingen), NewLanguage en Dale Carnegie (business skills).

Quest, Triv’

Wij schrijven maandelijks artikelen over geschiedenis, psychologie en geografie voor populair-wetenschappelijke tijdschriften als Quest en Triv’. 

NRC Handelsblad

In NRC publiceren we reisartikelen en achtergrondverhalen over onder meer Noord-Ierland, de Balkan en het Midden-Oosten.

Financieel Dagblad

In het FD schrijven wij artikelen over wetenschap.

Geschiedenis Magazine

Geschiedenis is een van onze specialisaties. Recentelijk schreven wij over historische thema’s in Geschiedenis Magazine, eerder deden wij dat voor Historisch Nieuwsblad.

Intermediair

Voor Intermediair schrijven wij achtergrondverhalen en reportages.