Eindredactie

Print media

Wij doen op freelance basis eindredactie voor kranten (o.a. Het Financieele Dagblad) en tijdschriften, waaronder Historisch Nieuwsblad, het populair-wetenschappelijke maandblad Triv’’ (Sanoma), Panorama en Sabor.

Free Press Unlimited

Voor Free Press Unlimited (voorheen Press Now), dat onafhankelijke media ondersteunt in Oost-Europa en het Midden-Oosten, redigeren wij persberichten en de nieuwsbrief. Wij schrijven en redigeren ook nieuwsbrieven voor ministeries en adviesbureaus.
Nieuwsbrief mei ‘08

A+O Fonds Gemeenten

Wij redigeren teksten voor ministeries en overheidsorganisaties. Dit katern, waarin centraal staat hoe allochtone medewerkers kunnen worden behouden voor de organisatie, bewerkten wij voor het A+O Fonds Gemeenten in Den Haag.

Raad voor de Kinderbescherming

Wij doen ook eindredactie op wetenschappelijke publicaties, zoals deze bundel essays over het belang van het kind, die werd uitgegeven door de Raad voor de Kinderbescherming van het Ministerie van Justitie.

Leefstijl voor Jongeren

Sinds 2006 werken wij samen met Leefstijl voor jongeren, een lesmethode gericht op het ontwikkelen van sociaal-emotionele vaardigheden bij kinderen. Voor de nieuwe lesmethode voor het primair onderwijs schrijven wij teksten en doen we eindredactie.